Certificering

Kwaliteit en Milieu

Scanlaser beschikt al jaren over de juiste papieren als het gaat om kwaliteitsmanagement (ISO 9001) en milieumanagement (ISO 14001). Onlangs zijn de beide managementsystemen weer grondig getoetst. Het resultaat was cum laude. 'Scanlaser heeft de zaken keurig voor elkaar', concludeerde de auditor. Er waren geen verbeterpunten. 'Gewoon zo doorgaan', was hun devies.

Kwaliteit

Kwaliteit is voor Scanlaser vanzelfsprekend en zit bij al onze medewerkers in de genen. Iedereen gaat ervoor en afspraak is afspraak. Wij hebben ons kwaliteitsmanagement systeem - met succes - laten toetsen volgens de norm ISO 9001. Dat is een uitstekend richtlijn om onze organisatie en onze bedrijfsprocessen verder te optimaliseren.

Milieu

Een goed milieu begint bij jezelf. Daarom willen we de belasting voor het milieu zoveel mogelijk beperken en verminderen. Iedereen binnen Scanlaser is daarvan doordrongen. Bij al onze activiteiten wordt rekening gehouden met de milieueffecten. Om dit te bereiken is een milieumanagement systeem opgezet conform de norm ISO 14001. Daar zijn we voor gecertificeerd.

 

 
Frank Tol (links) en Sander Jansen na de hercertificering van kwaliteits- en milieumanagementsysteem

↑ Top