Nieuws

 

Het bepalen van de juiste oplage voor boeken blijft een lastig vraagstuk.
Te veel produceren betekent een lage kostprijs per exemplaar maar met het risico van hoge opslagkosten en mogelijk zelfs hoge vernietigings-kosten. Te weinig bestellen kan duur uitpakken omdat laten bijdrukken kostbaar is.

Scanlaser heeft de oplossing voor dit dilemma in huis!

Lees meer...

 

‘Door printing on demand besparen wij enorm op onze productie- en logistieke kosten en zijn boeken altijd leverbaar’, zegt John van Dam, teamleider Productiemanagement bij Sdu in een artikel in PrintMatters. ‘Onze POD partner Scanlaser vult dat goed voor ons in.’

Lees meer...

 

Bij Scanlaser staan sinds kort twee gloednieuwe Canon full color laserprinters. Die staan garant voor een fenomenale afdrukkwaliteit, ‘de beste die er is’. Door de komst van onze nieuwste aanwinsten mogen wij ons nu de POD leverancier met het modernste printerpark van Nederland noemen.

Lees meer...

 

Via 1Recensieboek.nl is het mogelijk om titels die nog niet te koop zijn, toch alvast in kleine oplage te bestellen. Dat gaat verder dan het printen van boeken alleen. Ook het toevoegen van een eigen adressenlijst en / of versturen met een gepersonaliseerde brief is via 1Recensieboek.nl mogelijk.

Lees meer...

 

Scanlaser is ISO gecertificeerd voor kwaliteitsmanagement (ISO 9001) en milieumanagement (ISO 14001). Onlangs zijn wij opnieuw geslaagd voor deze belangrijke ISO toets. De geldigheid van onze ISO certificaten is weer met drie jaar verlengd.

 

Het goed afwerken van boeken is vakwerk. Tegenwoordig is dat ook ons vak. Op het gebied van het afwerken van boeken kunnen we nu alles aan. Daardoor zijn wij nog completer en beter in finishing. Zelfs in oplage één hebben wij voor ieder boek de gewenste finishing.

Lees meer...

 

Scanlaser beschikt - als één van de eerste Printing on Demand leveranciers in Nederland - over de modernste hoge snelheid Océ inkjetprinter van Canon. Daarmee verdubbelen we in één klap onze printcapaciteit in kleur. De afdrukkwaliteit is indrukwekkend mooi.

Lees meer...

 

Tijdens inct.formatie, het voorjaarscongres over trends in publishing, hebben wij het jongste nummer van het Scanlaser Nieuws gepresenteerd met daarin onze nieuwste finishing oplossingen en de verdubbeling van onze printcapaciteit in kleur.

Lees meer...

 

Onder de noemer ‘POD 2.0’ organiseerde Scanlaser een Open Huis voor relaties uit het boekenvak.

Lees meer...

 

De boekenwebsite 1Boek.nl – een joint venture van Udoc Publishing Systems en Scanlaser – is vernieuwd en biedt hogere marges en een extra verkoopkanaal. Bovendien is het bij 1Boek.nl online mogelijk om op een zeer gebruikersvriendelijke manier boeken te personaliseren. Een unieke service zonder extra kosten.

 

↑ Top