Nieuwsoverzicht

Nieuws

 

Met de investering in een snelle vouw/hechtstraat zijn wij in staat om elke gewenste oplage tijdschriften voor onze klanten te produceren.
Dit betekent dat wij exact het juiste aantal magazines produceren, afwerken, voorzien van adres labels en ter verzending aan kunnen bieden. Hierbij kunnen klanten gebruik maken van de scherpe tarieven die wij hanteren bij o.a. Post.nl maar eventueel kan ook uw eigen voordelige periodieken tarief gebruikt worden om te verzenden.

Lees meer...

 

Sinds een paar weken beschikt Scanlaser over een unieke combinatie van een rotatieve Inkjet printer (Canon Colorstream 3700) in combinatie met de allereerste Hunkeler series 8 cutter/stacker ter wereld.
Met een snelheid van 100 meter per minuut en de mogelijkheid om zonder om te stellen dynamisch te kunnen wisselen tussen het aantal pagina’s op de papierbaan (2-up, 3-up en zelfs 4-up) vergroten wij onze capaciteit met meer dan 2000 pagina’s formaat 170 x 240 mm per minuut!

Lees meer...

 

Het bepalen van de juiste oplage voor boeken blijft een lastig vraagstuk.
Te veel produceren betekent een lage kostprijs per exemplaar maar met het risico van hoge opslagkosten en mogelijk zelfs hoge vernietigings-kosten. Te weinig bestellen kan duur uitpakken omdat laten bijdrukken kostbaar is.

Scanlaser heeft de oplossing voor dit dilemma in huis!

Lees meer...

 

‘Door printing on demand besparen wij enorm op onze productie- en logistieke kosten en zijn boeken altijd leverbaar’, zegt John van Dam, teamleider Productiemanagement bij Sdu in een artikel in PrintMatters. ‘Onze POD partner Scanlaser vult dat goed voor ons in.’

Lees meer...

 

Via 1Recensieboek.nl is het mogelijk om titels die nog niet te koop zijn, toch alvast in kleine oplage te bestellen. Dat gaat verder dan het printen van boeken alleen. Ook het toevoegen van een eigen adressenlijst en / of versturen met een gepersonaliseerde brief is via 1Recensieboek.nl mogelijk.

Lees meer...

 

Scanlaser is ISO gecertificeerd voor kwaliteitsmanagement (ISO 9001) en milieumanagement (ISO 14001). Onlangs zijn wij opnieuw geslaagd voor deze belangrijke ISO toets. De geldigheid van onze ISO certificaten is weer met drie jaar verlengd.

 

Het goed afwerken van boeken is vakwerk. Tegenwoordig is dat ook ons vak. Op het gebied van het afwerken van boeken kunnen we nu alles aan. Daardoor zijn wij nog completer en beter in finishing. Zelfs in oplage één hebben wij voor ieder boek de gewenste finishing.

Lees meer...

 

Scanlaser beschikt - als één van de eerste Printing on Demand leveranciers in Nederland - over de modernste hoge snelheid Océ inkjetprinter van Canon. Daarmee verdubbelen we in één klap onze printcapaciteit in kleur. De afdrukkwaliteit is indrukwekkend mooi.

Lees meer...

 

Tijdens inct.formatie, het voorjaarscongres over trends in publishing, hebben wij het jongste nummer van het Scanlaser Nieuws gepresenteerd met daarin onze nieuwste finishing oplossingen en de verdubbeling van onze printcapaciteit in kleur.

Lees meer...

 

Onder de noemer ‘POD 2.0’ organiseerde Scanlaser een Open Huis voor relaties uit het boekenvak.

Lees meer...

↑ Top